Niksi-Pirkka sticker

Wild & Bergin välipalat saavat inspiraationsa Suomen metsistä

Viktoria Forsberg kaipasi lisää välipalavaihtoehtoja automatkoille ja keksi idean, miten se tehdään.

”ENNEN YRITTÄJÄN uralle hyppäämistä ajelin päivittäin pitkiä työmatkoja autolla. Usein ajaessani harmittelin, että missä ovat helposti naposteltavat ja lisäaineettomat välipalat. Minulla on ollut aina tapana tarttua toimeen, jos jokin asia kaipaa fiksaamista. Niin tapahtui myös tällä kertaa: kun tarpeisiini sopivia välipaloja ei kaupan hyllyltä löytynyt, päätin alkaa valmistaa niitä itse.

OLEN LIIKKUNUT nuoresta asti aktiivisesti, ja hiihto oli pitkään päälajini. Myöhemmin innostuin penkkipunnerruksesta, jossa kävin nappaamassa SM-hopeaa. Kun en ollut treenaamassa, vietin aikaa kotona testailemassa erilaisia välipalareseptejä. Kokeilujeni kautta opin, että hyvässä välipalassa on sopivassa suhteessa hitaita hiilihydraatteja sekä proteiinia, jotta se pitää nälkää.

Valikoimissamme on 15 proteiinirikasta täysvälipalatuotetta: erilaisia patukoita, palloja ja keksejä. Luonto on ollut minulle aina tärkeä rauhoittumispaikka, ja Wild & Bergiä perustaessani tavoitteena oli tuoda osa suomalaisen luonnon puhtautta välipalatuotteisiin. Siinä olemme mielestäni onnistuneet: kaikki tuotteemme valmistetaan kotimaisista marjoista, rukiista, kaurasta ja maitoherasta, eikä niissä ole lisättyä sokeria tai makeutus- ja säilöntäaineita.

SAAMME PALJON positiivista palautetta välipalojemme mausta. Koska käytämme tuotteissa proteiininlähteenä miedonmakuista heraa, niissä ei ole proteiinipatukoille tyypillistä vahvaa sivumakua. Yhden mieleenpainuvimmista asiakaspalautteista saimme Vuokatissa Suomen Cupissa, kun eräs tunnettu suomalainen hiihtäjä tuli maistamaan tuotteitamme. Hän maistoi patukkaamme ja totesi, että oho, olettepa hyvin onnistuneet peittämään proteiinin maun. Urheilijalegendan suusta kuultuna palaute tuntui isolta onnistumiselta.”

TEKIJÄ

Viktoria Forsberg, Wild & Bergin toimitusjohtaja ja perustaja

TUOTE

Wild & Berg proteiinirikas täysvälipala minttu-suklaa 40 g, valikoidut K-ruokakaupat.

Lue lisää:

JULKAISTU   22.9.2024TEKSTI   Marianne MannilaKUVAT   Patrik Wargh

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?