LIIKE ON LÄÄKE – MAALINA TERVE SUOMI

LIIKE ON LÄÄKE – MAALINA TERVE SUOMI

Vain kolmannes lapsista ja nuorista liikkuu suositusten mukaan. K-ryhmä kannustaa lapset ja nuoret liikkeelle yhdessä Suomen Palloliiton, Suomen Koripalloliiton, Suomen Tennisliiton sekä JVG:n kanssa.

Liike on lääke koripallo

ILOA, INNOSTUSTA, ESIMERKILLÄ INSPIROIMISTA

Haluamme näyttää, mitä kaikkea hyvää liikunta tuo mukanaan. Liike on lääke parempaan elämään, liike on se tapa. Tarvitaan vain iloa, innostusta ja esimerkillä inspiroimista. Parhaimmillaan liikkuminen onkin leikkiä – pomppimista ja pallottelua, hyppimistä ja höntsäämistä, pelaamista ja puuhaamista, joka tapahtuu kuin itsestään.

MITEN VOIT OSALLISTUA?

Osallistu ilmaistapahtumiin ja haasta perheesi liikunnallisiin hetkiin! Lapsia ja nuoria liikuttavat maksuttomat tapahtumat alkavat toukokuussa ja jatkuvat läpi kesän. Katso aikataulut ja lue lisää!

Mitä teemme?

TUEMME

TUEMME

K-ryhmä on jo pitkään tukenut lasten ja nuorten urheilua sekä harrastustoimintaa ympäri Suomen.

TOIMIMME

TOIMIMME

Teemme yhteistyötä lajiliittojen ja seurojen kanssa. Vuonna 2023 lähes 30 000 lasta liikkui kanssamme.

LIIKUTAMME

LIIKUTAMME

Tänä vuonna järjestämme yli 100 maksutonta liikuntatapahtumaa eri puolilla Suomea yhdessä K-kauppiaiden kanssa.

JVG: LIIKKUMINEN ON MEILLE TAPA

Yksi Liike on lääke -yhteistyökumppaneista on JVG, joka esittää hankkeen tunnusbiisin LIIKE.

"Liikkuminen ja urheilu on ollut isossa roolissa läpi meidän molempien elämän. Liikkuminen on meille tapa ja siitä tulee energinen fiilis.  Ollaan pidetty useina vuosina lasten ja nuorten urheiluleirejä sekä aina kun on ollut mahdollista niin tuettu lasten ja nuorten liikkumista. Me halutaan olla liikkumisen sanansaattajia." -JVG

Klikkaa tästä ja kuuntele hannkeen tunnusbiisi LIIKE Spotifyssa
Tapahtumat

Tapahtumat

Tule mukaan liikkumaan - K-kauppiaat tarjoavat kiertueen!

Liikuntavinkit

Liikuntavinkit

Kaipaatko vinkkejä uuden harrastuksen aloittamiseen? Täältä löydät niitä!

KUMPPANIT

Suomen palloliitto 150x150px

“Suomalaisen jalkapallon ja futsalin missiona on tarjota jalkapalloa jokaiselle. Se tarkoittaa, että jokainen on tervetullut mukaan yhteisömme arvostetuksi jäseneksi. Yhdessä liikkuminen ja pelaaminen kannustaa suomalaisia kentälle sekä kentän laidoille ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lämpimästi tervetuloa pelaamaan!”

-Ari Lahti, puheenjohtaja, Suomen Palloliitto

Basketball Finland 150x150px

“Lasten ja nuorten liikkumattomuus Suomessa kasvaa. Myös Suomen Koripalloliitto kantaa aiheesta huolta. K-ryhmän Liike on lääke -hankkeen tavoitteena on lisätä liikettä lasten ja nuorten arjessa. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että meidät on pyydetty mukaan. Tulokset syntyvät aina yhteistyöllä.”

-Timo Elo, hallituksen puheenjohtaja, Koripalloliitto

Tennisliitto 150x150px

“Liike on todellakin lääke. Lajiliittona yhdessä seurojemme kanssa haluamme olla edistämässä suomalaisten liikettä nyt ja tulevaisuudessakin. On ilo olla mukana tässä hankkeessa. Yhdessä enemmän – yhdessä menestyen.”

-Teemu Purho, toimitusjohtaja, Tennisliitto

#liikeonlääke