Parhaat vinkit parranhoitoon

Parta on edelleen pop, ja nyt tyylitietoisimmat panostavat parran huolelliseen hoitamiseen ja laadukkaisiin hoitotuotteisiin.

Kun suunnittelet parran kasvatusta ja mahdollista partamallia, kiinnitä huomiota omaan luontaiseen parrankasvuusi. Haluamasi partamalli syntyy, kun muoto mukailee omaa parrankasvua.

Kun olet saanut parran haluamaasi mittaan, käy muotoiluttamassa parta ammattilaisella. Näin saat mallin, joka soveltuu parrankasvuusi hyvin, ja malli on jatkossa helppo ylläpitää itse.

Valitse parran hoitoon laadukkaat puhdistus-, hoito- ja muotoilutuotteet. Ne pitävät parran pehmeänä ja ihon hyvässä kunnossa.

Trimmaa

Kun olet kasvattanut parran haluamaasi mittaan, muotoiluta parta ammattilaisella. Näin saat varmasti mallin, joka sopii parrankasvuusi. Kun malli mukailee parran kasvusuuntaa, mallin ylläpito on helppoa. Parran mallia voi ylläpitää itse partatrimmerillä.

Ajele

Braun Series 6 60-B1000s on täydellinen valinta herkälle iholle. Sen SensoFlex-pää on tehty mukautumaan, jotta partakone liikkuu herkällä iholla kevyesti. Partakoneen SensoFoil-terät takaavat hellän ja tarkan ajon.

Puhdista

Parta tulee pestä päivittäin. Parralle on omat puhdistustuotteensa, jotka pitävät karhean partakarvan kosteutettuna. Pieni määrä partapesua riittää. Pese parta huolellisesti, jotta myös iho parran alla puhdistuu.

Kosteuta

Levitä pesun ja trimmauksen jälkeen partaa ympäröivälle iholle kasvobalsamia, joka pitää ihon kunnossa ja pehmittää alkavaa sänkeä. Trimmaus tai parranajo kuivattavat ja rasittavat ihoa, joten kosteutusta tarvitaan. Kosteutus ehkäisee ihon ärsytystä ja karvatuppien tulehtumista.

Hoida

Parta ansaitsee hyvän hoitoöljyn, jotta se pysyy pehmeänä ja helppohoitoisena.

Muotoile

Pesun jälkeen voit tarvittaessa muotoilla partaasi siihen tarkoitetulla muotoiluvoiteella. Varsinkin muhkeammat parrat kaipaavat muotoilutuotteen, jotta parta pysyy siistinä koko päivän.

Lue lisää:

JULKAISTU   30.9.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Karoliina Jääskeläinen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?