Vastuullisemmin, K-Ryhmä

K tuo kannustamisen voimaa koko Suomeen

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani, sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2021 alusta vuoden 2024 loppuun. Jalkapallo ilmentää yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kannustamisen voimaa – arvoja, joita myös K haluaa edistää. Yhteistyön kautta K haluaa viedä kannustamisen voiman myös pallokenttien ulkopuolelle ja välittää onnistumisen tunteita koko kansalle.

Yhteistyö tukee K-ryhmän vastuullisuustyötä ja periaatetta olla mukana ensisijaisesti tukemassa lapsiperheiden arkeen ja hyvinvointiin liittyviä hankkeita.

#kannustamisenvoima

Palloliittoa ja K-ryhmää yhdistää sinivalkoisuus ja vahva läsnäolo suomalaisten arjessa

Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto, jonka noin 1 000 jäsenseurassa on yli 130 000 rekisteröityä pelaajaa. Kaikkiaan jalkapallon kanssa on viikoittain tekemisissä puoli miljoonaa suomalaista. K-ryhmän kaupoissa vierailee Suomessa päivittäin yli miljoona asiakasta.

K:n asiakkaat pääsevät mukaan jalkapallohuumaan ja -tunnelmaan K-ryhmän kanavissa ja kaupoissa näkyvien mediakampanjoiden sekä aktivointien myötä. Kannustamisen voima -teema ilmentää yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kaverin auttamista. Haluamme kampanjalla nostaa esiin sen, että jokainen tarvitsee välillä apua ja kannustusta. Kiittämällä ja kannustamalla voimme tehdä joka päivästä hyvän. Yhteistyön kautta K haluaa välittää onnistumisen tunteita koko kansalle.

Kesällä 2022 toteutamme liikunnallisen leikkimielisen tapahtuman, Futiskiertueen, eri puolilla Suomea. Tapahtuma vierailee kesän aikana 16 paikkakunnalla, katso täältä milloin kiertue saapuu lähikauppasi pihaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Tim Sparv: "Haluan olla se, johon kaikki luottavat.

Lue miten ujosta ruotsinkielisestä pojasta kasvoi maailmankansalainen ja uudenlainen kuunteleva johtaja?

Markku Kanerva: "Tavoitteet kannattaa asettaa korkealle.

Lue mitä Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoo yhdessä tekemisen ja kannustamisen voimasta.